VORIGE

'BODEM' de film

Schrijver en Opnameleider

Na het grote succes van team Kokosnoten met de korte film 'Ritus' tijdens het 48HFP van Leeuwarden en op de wereldwijde finales. Hebben we besloten om weer mee te doen, dit keer met het 48HFP van Nijmegen. Grotendeels het zelfde team, alleen een aantal leden kregen een andere taak. In het team zijn namelijk meerdere die de zelfde taken willen doen, daarom hebben we bedacht om te rouleren binnen het team.

 

Ook 'Bodem' viel in de prijzen, niet alleen wonnen we 'Best Actor' en 'Best Cinematography', ook pakte we de prijs voor 'Best Film'. Ja... de film 'Bodem' heeft ook gewonnen, ongelofelijk twee keer mee doen en twee keer winnen we de belangrijkste award van de wedstrijd. 'Bodem' gaat nu ook naar de wereldwijde finale, deze is pas rond maart 2017.

 

Tijdens deze film was ik schrijver en op de draaidag opnameleider. Het schrijven was niet nieuw, maar opnameleider voor mij wel. Je moet soms dingen proberen en ervaren om te zien of het je ligt. Door de ervaring op de draaidagen van de film 'Spaak' van Steven de Jong had ik de taak van opnameleider al goed geobserveerd.

 

Zie 'Bodem' hieronder, ook de andere films van de Kokosnoten zien?

Kijk dan op: www.kokosnoten.net

Team: Kokosnoten

Acteurs: Sem van Butselaar, Arnold Dijkstra, Esther de Jong

Regie: Jonathan Sipkema, Tim Zweistra

Schrijvers: Menno Boersma, Jan Martien Dekker, Johanneke Dijkstra, Bonnie Faber

Productie: Roelina Banga, Femke Oevering

Opnameleiding: Menno Boersma

Camera: Jan Martien Dekker, Kim Idsinga

DOP: Wander Andringa

Edit: Bram van Dam, Jan Martien Dekker

Muziek: Bram Ruiter

Grafisch ontwerp: Arjen Woudstra

 

Klik hier en volg de kokosnoten op Facebook

Volg een Koala op Facebook