VORIGE

Huisnummer verhalen

Schrijver en Fotograaf

Als bijbaan werk ik voor een elektronicazaak, hier ben ik bezorger/installateur. Tijdens een werkdag (16-01-2016) ben ik op het idee gekomen van dit project. Ik kijk namelijk op alle huisnummers wanneer ik in de buurt ben van het juiste bezorg-adres. Huisnummers zijn daardoor toch een beetje een dingetje in mijn leven geworden. Die werkdag viel mijn oog op een huisnummer wat anders was dan de meeste nummers. De letter bij het cijfer hing scheef, 20A was het nummer waarbij de A heerlijk onderuit hing.

 

Dit gaf mij gelijk inspiratie, inspiratie voor een project waar ik mijn passie; schrijven, kan toepassen. Door foto's te maken van een huisnummer (van links, rechts en van voren) en die foto op mijn computer te bekijken/analyseren haal ik uit die simpele huisnummers en wat ik om het nummer heen op de foto zie inspiratie voor een verhaal.

 

Mijn verhalen over de huisnummers van anderen. Alles ontstaat uit gevoel, sfeer, staat en materiaal van het huis en zijn nummer. Door het 'anders' kijken naar iets alledaags gaan mijn hersens werken en sturen mijn handen aan om hier een verhaal over te schrijven.

 

Ik hoop jullie met dit project te laten denken en te vermaken.

Een aantal verhalen heb ik hier onder geplaatst, wilt u meer ga dan naar mijn Huisnummer verhalen Facebook pagina.

 

Volg een Koala op Facebook