VORIGE

Reclame

Schrijver en Videomaker

Ik heb twee online reclame video's gemaakt, een voor een applicatie en een voor een video-marketingbedrijf. Bij beide opdrachten kreeg ik de totale vrijheid om iets neer te zetten wat hun wens kon vervullen.

 

Voor de video voor de applicatie Klepper! (Klepper! is een app die digitale foto's laat versturen door jou en in een polaroid look analoog laat bezorgen aan een ander) wilde ik het analoge gevoel laten terug komen in de tijd van nu. Dus een kartonnen iPhone gecombineerd met de tekst die getypt wordt in beeld te laten verschijnen. De kijker op een verkeerd been zetten door een vooroordeel te pakken en dan vervolgens een hele andere draai geven aan het eind. Er was eerst het idee om van dit idee een serie video's te maken, helaas is dat er niet van gekomen door tijd gebrek en andere idee├źn van de eigenaar met het bedrijf.

 

De video voor FreshTV moest een kunstzinnige manier worden van laten zien dat je altijd welkom bent voor vrijblijvend advies. Een andere video dan de meest reclames tegenwoordig zijn, niet het standaard praatje of een beeld neer zetten waar toch niet aan wordt voldaan. Gastvrij zo ken ik het bedrijf, dus toen ben ik met die insteek gaan denken voor de video en het is zeker geen standaard vrijblijvend advies reclame video geworden.

Online reclame voor de app Klepper!

Online reclame voor FreshTV

 

 

Volg een Koala op Facebook